Responzivní design menu

Kategóriák
Menü
Keresés
Bejelentkezés
Fel

CZ SK

PROFESSIONAL NAIL SYSTEM

Legkedveltebb termékek

Aglia a facebookon

HIVATKOZÁSOK

Hírek

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek

 

A webáruház üzemeltetője: 

H2L COMPANY s.r.o.
Fatranská 2/C
040 11 Košice
Szlovákia

Adószám:    47 608 234
Közösségi adószám: SK2023995556
Betétszám: 34836/V, rész: Sro, Košice I. által vezetett regionális bíróság

Felelős személy: Vladimír Pavlov

 

1) Regisztráció

 

Kijelentjük hogy  az  Adatvédelmi Törvény előírásainak megfelelően a rendelés során megadott adatait bizalmasan kezeljük

Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adja ki a webáruház tulajdonosa. A regisztráció

megerősítésével beleegyez az e- mail ajánlatok küldésével a webáruház üzemeltetőjétől

H2L COMPANY s.r.o. .Az e - mail küldéseit bármikor törölheti a következő e- mail címen: info@aglia.sk, vagy a cég központi címén. A registráció nem feltétel a rendelés megvalósításához.

 

2) A rendelés elfogadása, létrehozása, adásvételi szerződés

A megrendelés a vevő által javasolt vételi szerződés, és a tényleges adás - vételi szerződés érvényes a kötelező beleegyezés átadás időpontjában a vevő illetve eladó közöt javaslatttal( kötelező viszaigazolásal a megrendelésről az eladótól).Ettől a pilanattől a vevő illetve eladó között kölcsönös jogok és kötelezetségek keletkeznek. 

Az adásvételi szerződés lezárásával a vevő megerősíti, hogy tudatában van a jelen feltételek, beleértve a panasztételi eljárásal, és azzokal egyetért. Ezekre az üzleti feltételekre és a reklamációs eljárásra a vevőa megrendelés előtt figyelmeztetve van, és lehetősége van arra, hogy megismerkedjen velük.

A forgalmazó módosíthatja vagy törölheti a megrendelést, amennyiben az tartalmilag nem teljesíthető, a szállító oldaláról.Ebben az esetben a forgalmazó értesíti a megrendelőt a megrendelés törléséről, vagy módosításáról. Ha a vevő már kifizette a vételár egy részét vagy teljes összegét, ez a összeg visza lesz küldve a vevő által megadot bakszámála, az adásvételi szerződés nem történik meg.

Minden felvett  megrendelés vételi szerződésnek számít és kötelez. A megrendelést szállítás előt lehet törölni.  Ha a rendelést nem törlik időben, szállítás előt, a forgalmazó követelheti a vevőtöl a szállítás által felmerült költségeket.A vásárló a forgalmazótól visszaigazoló e- mailt kap. A visszaigazoló e- mail azok termékek szállítási idejét tartalmaza amelyek nincsenek raktáron. MInden megjelenített termék melett látható hogy raktáron van e vagy sem. Ha a termék nincs raktáron, azonnal tájékoztatjuk a kövekező szállítás időpontját.

 

3) Szállítási mód

Az aktuális szállítási díj ára a webáruház oldalán jól látható helyen megtalálható. Avevő szállítási díjt nemfizet, ha a megrendelés összege meghaladja a 14 990,- Ft -ot.

 Az utánvét díja ugyanúgy megtalálható az aktuális árlistán és nem befolyásolja a megrendelés összegét.

FIGYELEM! Ha a csomag láthatóan sérült a futáral, kézbesítővel jegyzőkönyvet töltenek ki a felmerült károkról, amelyek a szállítás allat következtek. Az ilyen módon kelekezett károkat a csomagküldő szolgálat állja.

A szállítást  általában  1-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kézbesítésről az ügyfél tájékoztatást kap e- mailben.

 

4) Jótállás

A csomag minden alkalommal tartalmazza a számlát is. A jótállas a számlánlévő dátumtól kezdődik meg. A jótállási idő fel van tüntetve a terméken.

 

5)Ellentétek az ádásvételi szerződésel - általános információk

Abban az esetben ha a vevő a kézbesítés követően nem megfelelőnek találja az adásvételi szerződésben megálapodot feltételeket jogában ál, hogy az eladó díjmentesen ő

és minden indoklat nélkül a szerződésben megálapodot feltételeket helyre hozza. A vevő igyényei szerint vagy cserével vagy javításal, ha ez az eljárás nem lehetséges a vevő megfelelő kedveznényt igényelhet vagy akár elállhat a szerződéstől. Ez a rendelkezés nem érvényes, ha a vevő átvétel előt az ellentétről tudot, vagy az adásvételi szerződés ellentétét maga okoztta. Az ellentét az adásvételi szerződésel, amely hat hónapon belül nyilvánvalóvá válik a termék átvétel idejétől, ellentétnek tekinthető már az áru átvételekor, ammedig a termék természete ellenállásban nem ütközik vagy az ellenkező nembizonyosul be.

 

6) A vevő ellálási joga a szerződéstől

Abban az esetben, ha a vételi szerződés elektronikus módon működik az interneten keresztül a megrendelőnek joga van 14 napon belül visszalépni a termék kézbesítését követően. Ebben az  esetben a fogyasztó kapcsolatba lép az eladóval és lehetőleg írásban tudatosítja, hogy ellál a szerződéstől. Fontos a megrendelés számát,vásárlás dátumát és a számlaszámot megadni a viszatérités miat. Ha a vevő az ellálási jogával élni kívan a szerződést legkésőb 14 napon belül kel az eladónak szállítani. Különleges esetekben, figyelembe véve a körülményeket, a visszalépésidejét meglehet hoszabítani, de nem továb mint 30 napra a szállítástól.

Ezt a rendelkezést azonban nem lehet  érteni, mint úgy hogy egy ingyenes termék bérlés. Ha a fogyasztó kihasználi a vissaálas jogát 14 napon belül a teljesítés átvevéstől köteles az eladónak viszaszállítani minfódent amit az adásvételi szerződésel megszerzet. Ha már ez nem lehetséges  (pl. időközben a termék megsemmisült, vagy elfogyot ), a fogyasztó köteles pénzbeli kártéritést nyujtani amit már nem lehetséges viszaszállítani. Amennyiben a viszaküldöt termék  részben sérült az eladónak jogában áll kártérítést követelni a vevőtöl. Az eladó ebben az esetben köteles a kárt bizonyítani. Az eladó ebben az esetben a  vevőnek csak a csökkent árt fizetti visza. 

A vetelárba, amit az eladó köteles viszafizetni a vevőnek joga van beleszámolni a tényleges felmerült költségeket, amik a termék viszaküldésével fermelültek (szállítási költségek stb.).

 

7) Fizetési módok

Minden fizetési módot a szállítás előt választja ki.  A fizetési mód belevan számítva a szállítás összegében.
Ha előre fizet: A megrendelés küldése után minden fontos információt a kifizetéshez azonnal küldjünk.A termékeket az átutalás megérkezést követően szállítjuk.

Utánvét fizetésnél: A termékeket futárszolgálatal küldjük és kézbesítéskor a futárszolgálat dolgozójának készpénzben kell fizetni.
 

8)Megrendeléstörlés

A  H2L COMPANY társaság fenntartja a jogot arra, hogy megszünteti a megrendelést abban az essetben ha vannak ismétlődő megszegések, ismételten nem fogadják a szállítmányt vagyismételt komplikációk lépnek fel amelyek károsodást okoznak az eladónak.

A megrendelés törlését a vevő részéröl még a megerősítő e- mail előt értesíteni kell. Megrendeléstörlést telefonon vagy e - mailben lehet megvalósítanni.

 

9) Reklamáció

Abban az esetben, ha az átvet termék vagy hibásan működő, kövesse a panasztételi eljárást.A termék visszaküldése a szerződés elállás miat a /. pontban üzleti feltételeknek található.

Köszönjük az idejét, melyet a szerződési feltételeknek olvasására szánt .

H2L COMPANY s.r.o.

 

Jelen Általános Szerződési feltételek hatályba lépésének ideje: 1. 5. 2014, visszavonásig.

Információk a vásárló számára: amennyiben  az üzleti feltételekben változások lépnek be,érvényes marad az amely a vásárlás dátumákor volt aktuális.
 

 

Kikeresés

Elemek száma

1035
Tételek
838
Raktáron

Utolsó frissítés

14.08.2020 15:46

Különleges ajánlat

A keresésnek nincs eredménye.

Valid XHTML 1.1

Elküldeni az ujdonságokat

Leiratkozás a hírlevélről

Webdesign by AiVision, s.r.o. | Eshop solution AiShop

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. További információ itt .Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Beleegyezem